Return policy / Retourbeleid

Kelly Gijsen / Majstudio
Amperestraat 42, 1446 TS Purmerend.

De verzendkosten van het retourneren van artikelen zijn volledig voor de klant.

We vinden het natuurlijk jammer wanneer je iets retour stuurt. Maar hebben hier ook begrip voor en respecteren het recht van de online consumerende klant.

We accepteren retourzendingen voor alle producten tot en met 14 dagen na aankoop. Dit zijn alleen producten die niet gebruikt of gedragen zijn door de klant.

Wij stellen het op prijs als u uw retourzending aanmeld door een email te sturen naar kelly@maj-studio.com.
Als jong bedrijf waarderen wij het als u omschrijft waarom u uw product terug wilt retourneren. Deze feedback gebruiken wij om onze producten te verbeteren in de toekomst.

Retourneren kan in de bestaande verzendzak (mits deze niet beschadigd is), of in een nieuwe schone doos. Zorg er ten alle tijden voor dat u uw product netjes retourneert met dezelfde zorg als dat u het pakket heeft ontvangen. Kleding graag netjes opvouwen en eventuele gratis cadeautjes die zijn meegegeven door Majstudio weer mee retour.

Artikelen met gebruikssporen, krassen of beschadigingen worden niet geaccepteerd en teruggestuurd naar de afzender.

Eventuele schade die ontstaat tijdens de retourzending is voor rekening en verantwoordelijkheid van de klant. We raden aan om de retourzending met een track en trace code te verzenden, want mocht deze onderweg zoek raken kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen.

Refund ontvangen

Zodra de retour zending is verwerkt stortten we het geld zo snel mogelijk terug op uw rekening.

Voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via kelly@maj-studio.com